Aktuellt

Inställt: 21 maj, konstresa till Stockholm

P.g.a. får få anmälningar har vi tyvärr fått ta det tunga beslutet att ställa in vårens konstresa till Stockholm. Redan anmälda kommer att bli informerade och de som redan betalat kommer naturligtvis bli återbetalda. Vi beklagar detta och hoppas att vi kan genomföra en ny konstresa längre fram i tiden.

Efter två år med pandemi och inställda evenemang, är vi nu glada åt att återigen kunna bjuda in våra medlemmar till en konstresa. I år går den till Stockholm med besök på Waldemarsudde och Liljevalchs.

Program lördagen den 21 maj 2022

10.46 – Om man så önskar, tar vi spårvagnen från Klarabergsgatan till Waldemarsudde.

11.15 – Vi träffas i entrén till Waldemarsudde. Visning av museichef Karin Sidén. Vi ser utställningen om Hugo Alfvén ”Konst och Musik” samt även utställningen ”Allkonstverket Waldemarsudde”.

12:45 – Lunch är bokad för oss i Prinsens café.

Spårvagn mellan Waldemarsudde och Liljevalchs.

14.00 – Visning av ”Jubileumsvårsalongen” som visas i Bergstenhuset (gamla huset). Efter visningen går det bra att besöka den nya delen, Liljevalchs+.

Därefter är det möjligt att på egen hand besöka Blå Porten för något att äta eller dricka. Meddela intresse för detta så bokar vi bord även där.


Pris för medlem: 400 kr. Kostnad för spårvagn, lunch och Blå Porten betalas på egen hand.

Du anmäler dig genom att mejla info@leksandskonstsallskap.se och samtidigt betala in 400 kr på bg 5185-2788 eller Swish 123 491 01 47

Anmälan och betalning senast den 1 maj.
Anmälan är bindande men du får gärna överlåta din plats om du får förhinder. Vid inställd resa återbetalas pengarna. Ange i mejlet om du vill äta lunch på Prinsens café, och om du vill följa med till Blå Porten.

Maxantal 25 personer, först till kvarn gäller. Resan till Stockholm sker på egen hand.

Ladda ner inbjudan som PDF>>


Välkomna önskar styrelsen för Leksands Konstsällskap