Aktuellt

17 juni, 2020 – Årsmöte

Kallelse
Det tidigare inställda årsmötet kommer nu att genomföras den 17 juni kl. 18.00 på Kulturskolan/Tingshuset i Leksand. P.g.a. rådande omständigheter kommer medlemslotteriet att genomföras senare i höst i samband med att Eva Sjöblom, som författat ”Signerat Emerik Stenberg”, berättar om konstnären.

Närvaro
Styrelsen samlas tillsammans med medlemmarna. Alla sitter med stort avstånd från varandra i stora tingssalen.

Anmälan
Alla som vill delta på årsmötet måste anmäla sig i förväg till Gunilla på telefon 070-217 71 21 eller skicka ett mail till gunilla.esbjorn@telia.com
Anmäl dig senast den 14 juni.

Digital närvaro
De som anmält sig men inte kan närvara på Kulturskolan/Tingshuset ger vi möjlighet till att koppla upp sig via den digitala tjänsten Zoom. Här nedan kan du läsa om hur du gör för att ansluta till mötet. Av säkerhetsskäl kommer länken för att koppla upp sig till mötet att mailas ut till resp. anmäld medlem någon dag innan mötet äger rum.

Varmt välkommen till Leksands Konstsällskaps årsmöte 2020!


Hur du ska göra för att ansluta dig till Leksands Konstsällskaps Zoom-möte.
För att vara med på mötet behöver du en dator med kamera och ljud samt laddat ner programvaran. Detta kan göras här: Ladda ned programmet >>

När du laddat ner och installerat Zoom kan du ansluta till mötet genom att klicka på länken i mailet du fått från Leksands Konstsällskap. Då bör din webbläsare öppnas automatiskt och du kommer då få några frågor om hur du vill ansluta till mötet, om du vill ansluta med video och ljud och därefter så kommer du förhoppningsvis se och höra årsmötet under max 40 minuter.

Om det inte fungerar kan du klicka denna länk som tar dig till Zooms hemsida där du ansluter till mötet genom att fylla i den information du fått i mailet som Leksands Konstsällskap tidigare skickat ut.

Här nedan kan du se en kortfattad och tydlig film på ca 1,5 min hur du ansluter till ett Zoom-möte.